Tunnit

Ilmoittautumiset tunneille varauskalenterin kautta
tai sähköpostilla eijan.ponituohut@gmail.com tai p.04002337761
Maanantai
17.00-17.30 Pikkukaviot, 1 paikka vapaana
17.30-18.00 Pikkukaviot, täynnä
18.00-19.00 Vauhtiponit, 1 paikka vapaana

Tiistai 
17.30-18.30 Vauhtiponit, täynnä
18.30-19.00 Pikkukaviot, 4 paikka vapaana

Keskiviikko
17.00-18.00 Vauhtiponit, täynnä
18.00-19.00 Vauhtiponit, täynnä

Torstai
Ryhmien vierailut sekä yksilötunnit ennakkovarauksella

Perjantai
17.00-18.00 Vauhtiponit, 1 paikka vapaana
18.00-19.00 Vauhtiponit, 1 paikkaa vapaana

Lauantai
Ryhmien vierailut sekä yksilötunnit ennakkovarauksella

Sunnuntai
16.00-17.00 Ponikerho, kysy vapaita paikkoja
17.00-18.00 Vauhtiponit, täynnä
18.00-19.00 Vauhtiponit, täynnä


Tuntikuvaukset

PONIKERHO
Ponikerhossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (ponin hoito ja harjaus, riimun laitto, kuljetus jne.). Ponikerhon kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Kesto 1 tunti. Hinta 80 €/ VIIDEN KERRAN KORTTI 140€/ KYMMENEN KERRAN KORTTI, 20€ KERTA

PIKKUKAVIOT
Pikkukavioissa tutustutaan ponien valloittavaan maailmaan ratsastaen maastossa. Kaikilla ratsukoilla on mukana taluttajat. Kesto 30 min. Hinta 115€/ VIIDEN KERRAN KORTTI, 190€ / KYMMENEN KERRAN KORTTI 25€/ KERTA

VAUHTIPONIT
Vauhtiponit on mukava tapa yhdistää ponin hoito ja ratsastus. Tunnin aikana hoidetaan ponit ohjatusti ja ratsastamme iloisessa tunnelmassa Hietasaaren kauniissa ja rauhaisassa ympäristössä. Kaikilla ratsukoilla on mukana taluttajat. Kesto 1 h. Hinta VIIDEN KERRAN KORTTI 160€, KYMMENEN KERRAN KORTTI 280€ JA 35€/KERTA

YKSILÖTUNNIT
Yksilötunnit räätälöidään jokaisen ratsastajan tarpeen mukaan. Yksilötunneilla otetaan huomioon lapsen tempperamentti sekä yksilöllisyys. Tärkeässä roolissa näillä tunneilla ovat läsnäolo ja kohtaaminen. Tunnin aikana lähdemme vahvistamaan lapsen itsetuntoa ja hänen omia vahvuuksia. Yksilötuntien kesto on 1-1,5h ja hinta 50€-70€.

MEDITATIIVINEN LUONTORATSASTUS
Luonto tarjoaa meille monia mahdollisuuksia rentoutumiseen, täydelliseen läsnäoloon, aitoon tunnekokemiseen ja itsensä kohtaamiseen. Näillä tunneilla lähdemme rauhassa etsimään yhteyttä luonnon rytmien kanssa, jossa ponit toimivat isossa roolissa omalla herkkyydellään ja läsnäolollaan. Tunneilla ollaan metsässä ja tehdään erilaisia harjoituksia mm. mielikuva- ja tunnematkoja, hengitysharjoituksia ja rentoumisharjoituksia. Meditatiivinen luontoratsastuksen kesto on 1h ja hinta 60€. Max 2. henkilöä.

MEDITATIIVINEN LUONTORENTOUTUS NUORILLE JA AIKUISILLE
Luonto tarjoaa meille monia mahdollisuuksia rentoutumiseen, täydelliseen läsnäoloon, aitoon tunnekokemiseen ja itsensä kohtaamiseen. Näillä tunneilla lähdemme rauhassa etsimään yhteyttä luonnon rytmien kanssa, jossa ponit toimivat isossa roolissa omalla herkkyydellään ja läsnäolollaan. Tunneilla ollaan metsässä ja tehdään erilaisia harjoituksia mm. mielikuva- ja tunnematkoja, hengitysharjoituksia ja rentoumisharjoituksia. Poneilla ei ratsasteta, vaan niitä talutetaan ja niiden avulla tehdään harjoitukset. Meditatiivinen luontorentoutuksen kesto on 1h ja hinta 60€. Max 2. henkilöä.

PONIAJELUT
Kärryajelu on yksi tapa touhuta shetlanninponien kanssa. Kärryillä voi ajaa myös aikuiset. Poniajelun kesto on yksi tunti, johon sisältyy ponin hoito ja valjastus. Ajelussa on mukana ohjaaja, joko vieressä istuen ja avustaen tai mukana toisella kärryponilla. Hinta 50€.


Vapaista paikoista tiedotamme tuntikalenterissa ja tapahtumia löydät myös Ajankohtaista-sivulta sekä Facebook-sivultamme.

Saavu tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit hakea kypärän tallista. Säänmukainen varustus.
Talli ei vakuuta ratsastajia!


Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata tuntikalenterista.


Palautteet

"Eijan ponitouhuissa on kannustava ja lämmin ilmapiiri. On ollut ilo tuoda lapsi harrastukseen, jossa hän saa oppia eläinten hoitoa ja vastuullisuutta." Greta.

"Ponitouhuissa parasta ovat ratsastus, tallityöt ja ponien hoitaminen." Sylvi 10v

"Lapsen aistiyliherkkyydet ovat lievittyneet selvästi kun hän on säännöllisesti käynyt harjoittelemassa eläinten hoitoa." Ponitytön äiti