Oheispalvelut
Oheispalvelut lapsille ja aikuisille

Toimintamme on suunnattu lapsille, toimimme Hietasaaren Ponipihan ja Nallikarin alueella, sekä tilauksesta Oulussa ja lähiseudulla.

Alueen vehmas ympäristö, laajat nurmikentät täydennettynä ratsastuskentällä mahdollistavat erilaiset juhlat ja tapahtumat yksityisille ja yrityksille: esim. lasten synttärit, tarha- ja koululaisvierailut sekä yhdistysten ja yritysten virkistyspäivät. Yhdistykset ja yhteisöt ovat tervetulleita järjestämään tapahtumia ympäri vuoden.

Alueella on myös Loimu, tulisijalla varustettu kota, johon mahtuu parikymmentä osallistujaa nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Kerro toiveistasi ja kysy tarjous! Lapsille ja lapsiryhmille (päiväkodit, eskarit, koululaiset, kerhot, perheet, ryhmät...)

Synttärit
Ponipihan ikimuistoiset synttärit eivät unohdu! Järjestämme mukavat synttärit toiveitteisi mukaan. Kysy tarjous! Teemme myös yhteistyötä HipHur-raan kanssa.

Vierailut
Ponimme voivat tulla vierailemaan luoksenne synttäreille, päiväkotiin, koululle, vanhainkotiin tai muuhun järjestämäänne tapahtumaan. Ota yhteyttä!

Tapahtumat
Tallilla tapahtuu tuon tuostakin yhtä ja toista, joihin mukaan voi tulla ilman ennakkovaraustakin. Muista seurata Ajankohtaista sivua sekä Facebook-sivujamme.

Aikuisille, yrityksille, yhdistyksille, kaveriporukoille ja muille ryhmille
Järjestämme yrityksille ja työyhteisöille sopivia elämyksellisiä virkistyshetkiä tallintouhuissa toivomallanne ohjelmalla. Tallintuoksuisiin kemuihin voidaan yhdistää ratsastusta, saunomista, kotakahvitteluja ja makkaranpaistoa, retki merenrantaan jne. Myös viehättävän Villa Salmenrannan tilat ovat käytettävissä savusaunoineen, hirsihuviloineen ja suojaisine pihapiireineen.

Esimerkkejä
* Synttärit
* Polttarit
* Tyky- ja virkistyspäivät
* Koulutukset

Ohjelmaa haluamassasi paikassa
Haluatko tilata poniajelua tapahtumaasi? Vierailemme esim. päiväkodeissa, kouluilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Ohjelmassa voi olla esim. talutusratsastusta tai kärryajelua.
Ponipihalla voidaan järjestetään monenlaisia perhe- sekä yritysjuhlia ja tapahtumia.
Meidän kautta saat persoonallisen hääkuljetuksen. Kuvassa Mimmi toimii hääparin hovikuljettajana.
Valle -poni vanhainkotivierailulla.
Valle -kärryponina kesätapahtumassa. Kärryttely on erittäin suosittu ohjelma lasten tapahtumissa.